Workflow integraties

Marketingtechnologie biedt jouw marketingteam krachtige tools om efficiënter te werken. Maar is het je weleens opgevallen dat wanneer je vaak switcht tussen verschillende tools deze efficiëntie enorm onder druk komt te staan? Door de verschillende tools in je marketing technologie stack met elkaar te integreren win je die verloren tijd direct terug. MaticFlow is gespecialiseerd in het verbinden van marketingoplossingen zodat jouw team nooit meer hoeft te copy pasten. 

Integreer je marketing tools met Make

Make is een uniek platform waarmee je zowel verschillende tools aan elkaar kunt verbinden, als verschillende acties kunt automatiseren. De specialisten van MaticFlow zijn gecertificeerde Make experts en helpen jouw organisatie graag efficiënter te werken en optimaal gebruik te maken van de laatste technologie. Lees hieronder hoe we dat doen.

Workflows in kaart

Voor je kunt automatiseren is het belangrijk dat je je processen in kaart brengt. Per stap kun je dan bekijken hoe je deze wilt automatiseren en met welke technologie. MaticFlow stelt flows op van je marketingprocessen. Deze workflows gebruiken we vervolgens als input om Make in te richten.

Implementatie van automation flow

Als je weet wat je wilt bereiken en hoe je marketingprocessen verlopen kunnen we starten met de implementatie van de workfow in Make. 

Testen van workflow

Bij het opstellen van het proces heb je een duidelijk beeld van wat de workflow moet doen, maar in de praktijk kunnen er altijd scenarios zijn die je op voorhand niet had bedacht. Daarom is het cruciaal om de randen op te zoeken en je workflow te testen om te kijken of deze onder alle omstandigheden doet wat hij moet doen.

Workflow automation adoptie

Bij MaticFlow willen we marketingteams niet alleen helpen met de implemenatie van de nieuwste technologie, we willen marketeers ook echt in staat stellen er zelf mee aan de slag te gaan. Daarom hebben speciaal een adoptieprogamma opgesteld zodat iedereen wordt meegenomen.

Workflow integratie governance

Iedereen die eerder met een workflow integratie platform heeft gewerkt kent de potentiële kracht van de technologie. Maar deze kracht heeft ook een schaduwkant. Als je geen solide beleid voert en weet welke automation wanneer worden getriggerd en welke tools met elkaar verboden zijn, dan kan het zomaar gebeuren dat de verkeerde mensen de verkeerde berichten ontvangen. Met de juiste governance zorgen we ervoor dat jouw Make platform overzichtelijk en opgeruimd blijft.

Vraag een integratie met Make demo aan

Benieuwd hoe Make werkt en hoe de oplossing past binnen jouw marketingprocessen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan en dan plannen we snel een afspraak met je in.