Over MaticFlow

Next Level Marketing Automation

MaticFlow is jouw marketingtechnologiepartner. We  implementeren en optimaliseren marketing automation tools, bouwen applicaties met low-code/no-code technologie, integreren verschillende marketingsystemen en maken performance inzichtelijk d.m.v. dashboards. Als je met MaticFlow werkt, versterk je jouw marketingteam met een marketingtechnologiespecialist zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de nieuwste tools.

Ons verhaal

Omdat ieder bedrijf next level marketing automation verdient

Toen Niels Post met zijn bedrijf IT Marketeer als digital marketing strategie consultant werkte voor verschillende organisaties, merkte hij het verschil tussen corporates en het MKB. Grote bedrijven hebben grote budgetten en hele teams die zich bezig houden met marketing automation, terwijl veel MKB’ers vaak nog niet eens de basis op orde hebben. Omdat kleine marketingteams hun handen vol hebben aan het draaiende houden van de verschillende marketingactiviteiten, is er geen tijd om je ook nog eens te verdiepen in de nieuwste tools en technieken. Omdat Niels erin gelooft dat alle bedrijven, niet alleen de grootste en de rijkste, next level marketing automation verdient, startte hij in 2024 MaticFlow. MaticFlow implementeert en optimaliseert marketing automation tools, bouwt applicaties met low-code/no-code technologie, integreert verschillende marketingsystemen en maakt performance inzichtelijk d.m.v. dashboards. Als je met MaticFlow werkt, versterk je jouw marketingteam met een martechspecialist zodat je altijd optimaal gebruik maakt van de nieuwste tools.

Onze technologiepartners

E-book

Marketing Automation Roadmap voor 2024

De ontwikkelingen op het gebied van marketing automation gaan razendsnel. In dit e-book helpen we je een roadmap op te stellen om in 2024 de optimale marketing stack voor jouw bedrijf in te richten.

Klanten

Voor wie we werken

MarTech Update

Wil je iedere maand het laatste martechnieuws per e-mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze  maandelijkse update!